KOLIKO POZNAJETE SVOJU DAMU?

KOLIKO POZNAJETE SVOJU DAMU?

Jela i HIT FM radio su odlučili da ovog 8. marta muškarcu koji u Srbiji najbolje poznaje svoju damu, obezbedi najbolji osmomartovski poklon za njegovu lepšu polovinu – Jela kuhinju! Kviz „Koliko poznajete svoju damu?“ učesnicima može doneti pre svega interesantne dnevne Jela nagrade, a pobedniku kuhinju, i to onu iz naše najnovije kolekcije Riva! Kviz će se igrati kroz sistem kvalifikacija i finala, u periodu od 15. februara, a baš 8. marta kada se proslavlja Dan žena, neko će osvojiti i glavnu nagradu – novu kuhinju, lakiranu UV lakom!
Kviz je koncipiran tako što ekipa HIT FM radija kontaktira i slušaoca koji prijavi sebe i svoju lepšu polovinu za učešće. Najpre zovu nju. Postavljaju joj 5 pitanja vezana za njen život, interesovanja, hobi, želje... Nakon toga, pozivaju njenog supruga/momka i postavljaju mu istih 5 pitanja koja su postavili njoj! Ukoliko muškarac odgovori tačno na bar 3 pitanja, osvojio je dnevnu Jela nagradu!
Na kraju perioda, slušaoci/takmičari koji su odgovorili tačno na najviše pitanja, prolaze u finale i bore se za glavnu nagradu po istom principu. Kviz se igra na ispadanje i muškarac koji na kraju bude imao najviše tačnih odgovora, osvaja za sebe i svoju damu novu Jela kuhinju!

Zainteresovani za učešće u kvizu mogu se prijaviti tako što će poslati poruku sa sledećim sadržajem: JELA, napraviti razmak upisati svoje ime i prezime, kao i ime i broj telefona svoje dame. Sve to treba poslati na 069/3087-646. Srećno...