KUHINJA IDE U BEOGRAD

KUHINJA IDE U BEOGRAD

Na Dan zaljubljenih Danica Simonović iz Beograda proglašena je najromantičnijom osobom u Srbiji! Ona i njen budući suprug dobiće novu Riva kuhinju lakiranu UV lakom, koju naša kompanija daruje pobedniku konkursa za „Najromantičniju osobu u Srbiji“, u okviru akcije sa TDI radijom.
Pored Daničine priče, finalisti i dobitnici dnevnih nagrada u ovoj akciji, u kojoj je učestvovalo više od 1000 romantičara, bili su: Ivana Ivanović, Ivana Nemet, Jelena Radulović, Ada Mijailović, Zoran Učukalo, Tamara Toroman, Bojana Perić Prkosovački, Marija Micić Lazović i Nevena Momčilović.
Radio aktivacija "Najromantičnija osoba u Srbiji" na TDI radiju, koja je uspešno realizovana od 24. januara do 14. februara, a čiji je sponzor naša kompanija Jela, imala je za cilj da promoviše ljubav kao motivaciju, uzrok i povod da uradimo najlepše i često najluđe stvari u životu.

Ukoliko želite da saznate koja je to pobednička poruka, i kako je Danica reagovala kada smo je pozvali, pojačajte zvuk na svom kompjuteru ili telefonu! 

 

 
HTML5 Audio Player