KUHINJA DA PEVAŠ  I MAGLA BEND USKORO U PANČEVU

KUHINJA DA PEVAŠ I MAGLA BEND USKORO U PANČEVU

Već trideset godina uživamo u tome da ulepšavamo vaše domove, a sada smo spremni da zajedno sa Magla bendom ulepšamo dom jedne porodice u Pančevu.

U periodu od 1.3.2021. – 5.3.2021. u saradnji sa radijom S i Magla bendom organizovali smo nagradnu aktivaciju “Kuhinja da pevaš” gde su slušaoci imali mogućnost da osvoje kuhinju Tara koja je deo Jeline nove luksuzne kolekcije. Zadatak nije bio ni malo lak, slušaoci su morali da prate program, da čekaju znak voditelja i da pozivaju radio, a najbrži takmičar je dobijao 60 sekundi da na osnovu stiha pesme pogodi o kojoj pesmi i izvođaču je reč.

Ukoliko bi slušalac pogodio samo izvođača ili pesmu, dobijao bi po jedan poen, za oba odgovora po jednom stihu, dobijao bi dva poena. Ukoliko ne zna odgovor, mogao je da pređe na sledeći stih.

Zaista je bilo zanimljivo slušati njihove odgovore i borbu za ovu sjajnu nagradu, ali najbolja među njima bila je Vesna Jovanovski iz Pančeva.

U narednom periodu se javljamo iz Pančeva da vam prenesemo utiske iz doma Jovanovski gde će Magla bend napraviti koncert, a Jela namontirati novu kuhinju.

Poslušajte proglašenja pobednika:

 
HTML5 Audio Player