PRVI ONLINE SAJAM NAMEŠTAJA

PRVI ONLINE SAJAM NAMEŠTAJA

Kao vodeći proizvođači nameštaja na Balkanu i kompanija sa internacionalnim iskustvom u distribuciji svojih proizvoda, godinama unazad organizovali smo svoj “Kućni sajam nameštaja” u našem izložbenom prostoru u Jagodini. Ovaj sajam posete naši poslovni partneri i saradnici kako iz Srbije, tako i iz zemalja iz regiona, ali i iz više od dvadeset zemalja iz čitavog sveta. 

S obzirom na celokupnu situaciju u svetu nastalu pod uticajem pandemije virusa Covid-19, naša kompanija u 2020.godini nije organizovala svoj “Kućni sajam”, ali kako je većina kompanija pribegla pronalaženju novih rešenja za svoje poslovanje, tako smo i mi rešenje pronašli u primeni digitalnih platformi za prezentaciju novih proizvoda. 

Svedoci smo da je godina iza nas nosila sa sobom velike izazove, ali i velika odricanja. Svesni činjenice da će čitava situacija proći kad – tad, odlučili smo da se posveteimo kreiranju novih kolekcija, kao i ulaganju u tehnologiju proizvodnje. 
 
U 2020.godini proizvodni kapacitet kompanije Jela je proširen za 25000m2, tako da danas svoje proizvode proizvodimo u proizvodnom pogonu od 45000m2. Instalirali smo i novi pogon lakiranja iz kojeg izlaze proizvodi sa visokim nivoom kvaliteta, ali i visokim sjajem od čak 99,7%. Otvorili smo i prostor visoko regalnog skladišta sa pametnim viljuškarima nemačkog proizvođača Jungheinrich.
 
Tokom protekle godine veliki broj naših novih kolekcija se našao na tržižtu odakle je stigao do domova u kojima se neguje moderan stil i gde se posebna pažnja obraća na kvalitet izrade nameštaja. Dizajneri i konstruktori su vredno radili i na pripremi novih kolekcija koje smo predstavili našim saradnicima putem virtuelne ture, ali i video zapisa, a više o tome pogledajte na videu ispod. 
 
Jelin prvi online sajam nameštaja