KUHINJA KAO ISPUNJENJE OBEĆANJA

KUHINJA KAO ISPUNJENJE OBEĆANJA

Posetili smo Katarinu Budišin (21) i Slavomira Samardžića (20) koji su pobednici našeg kviza ,,Koliko poznajete svoju damu?“. Nakon nekoliko sati, kada su naše kolege završile montažu, u domu ovog mladog para u Novom Miloševu kod Zrenjanina zablistala je nova Riva kuhinja lakirana UV lakom.
Za to vreme saznali smo da su ovi mladi ljudi studenti. Ona studira drumski saobraćaj, a on psihologiju u Novom Sadu. Zajedno su već skoro tri godine. Za našu akciju su saznali slušajući radio u automobilu, putujući ka Novom Sadu. Odlučili su da se prijave jer su želeli da testiraju koliko se dobro poznaju.
- Bili smo srećni i uzbuđeni zbog igre i obradovali smo se kada smo na prvi set pitanja dali sve tačne odgovore. Sve vreme smo verovali da ćemo stići do finala i nismo mnogo sumnjali u to, priča nam Slavomir i dodaje: Nadali smo se i verovali smo da ćemo mi biti pobednici. Katarina sa osmehom dodaje da je i ona verovala, jer sve što Slavomir obeća tako i bude.
A Slavomir je svojoj dami obećao da će sve uraditi da kuhinja bude njena i sada je u tome uspeo!
Slavomir i Katarina su oduševljeni svojom novom kuhinjom, ali više od svega ponosni su na sebe i svoju ljubav koja im je na početku zajedničkog života donela i vrednu nagradu, za koju kažu da je itekako bila potrebna njihovom domu.
Mi im želimo mnogo lepih trenutaka i ukusnih obroka!
Ovo je četvrta kuhinja koju je Jela daruje mladim parovima širom Srbije, a u jednoj akciji smo poklonili i dečiju sobu.
Pogledajte album sa slikama kako je prošla montaža i kako sada izgleda njihova nova kuhinja.