JELA PORODIČNI KVIZ

JELA PORODIČNI KVIZ

U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, Jela i HIT FM radio pozivaju vas da učestvujete u porodičnom kvizu i pokušate da osvojite kuhinju Riva, lakiranu UV lakom!
Takmičari treba da odgovore na 5 pitanja iz sfere interesovanja različitih generacija. Pitanja su vezana za stvari/pojmove interesovanja domaćice (kuhinja, ženski preparati, kozmetika i tome sl.), domaćina (sport, kola, tehnologija i tome sl.), starijih članova porodice (šta znače zaboravljena zanimanja i reči i koji su se ranije koristili u srpskom jeziku), tinejdžera i dece (likovi iz dečijih serija i emisija, pojmovi i likovi vezani za društvene mreže i tome sl.).
Kviz se igra po KUP sistemu (sistemu ispadanja), u periodu od 11. do 25. aprila. Takmičari koji dođu do četvrtfinala dobijaju zanimljive dnevne nagrade, a uoči samog Uskrsa, praznika radosti i ljubavi, porodica koja bude pokazala najbolje znanje osvojiće i glavnu nagradu – novu kuhinju, lakiranu UV lakom!

Detalje o načinu prijavljivanja za kviz pogledajte na sledećem linku: http://www.hitfm.rs/site/component/k2/item/174-jela-porodicni-kviz.html