KUHINJA RIVA U DOMU PORODICE STOJILJKOVIĆ

KUHINJA RIVA U DOMU PORODICE STOJILJKOVIĆ

Dobiti kuhinju na poklon nije mala stvar, još i ako vam je nova kuhinja potrebna, onda stvarno znači mnogo, kaže Nikola Stojiljković, koji je svojom originalnom prosidbom osvojio srce svoje supruge Nevene, ali četiri godine kasnije i novu kuhinju Riva. Nevena na to to dodaje da su mlada porodica koja se polako kući i stvara sebi dom u kom će uživati, pa je ova nagrada zaista došla u pravo vreme.

U domu porodice Stojiljković u Nišu, koja je dobila našu kolekciju Riva u okviru nagradnog konkursa „Najlepša prosidba“, pored razdraganih ukućana, pronašli smo i savršen poligon za dokazivanje kako se Jelini kuhinjski elementi uklapaju u zadati prostor.

Svaka montaža je izazov sam po sebi, a posebno kada je prostor kojim raspolažete ograničen, kao što je to bilo u ovom slučaju. Nikola i Nevena Stojiljković imaju kuhinju koja je dužine 2,75 i širine 0,90 m. Zahvaljujući preciznom odabiru elemenata iz kolekcije Riva uspešno smo iskoristili svaki kvadratni centimetar njihovog prostora, pa sada ova mlada niška porodica ima novu kuhinju baš po meri svog prostora, ali i po želji, s obzirom da su sami učestvovali u izboru boje fronta i dekora radne ploče. Veliki udeo u uspešno obavljenom poslu imaju i naši montažeri nameštaja koji su apsolutni poznavaoci svog posla.

Kako je proteklo montiranje Riva kuhinje po meri doma porodice Stojiljković, pogledajte u foto galeriji. Nas je posebno očarala njihova preslatka ćerka Lana (1) koja je bila jako zainteresovana da učestvuje u dešavanju oko montiranja nove kuhinje. Pratite nas i dalje, uskoro vas očekuju nove slične akcije, a kao i u slučaju sa prethodnim dobitnicima, ni Nikola nije očekivao da osvoji nagradu, iako je vrlo optimistična osoba.