NOVE KOLEKCIJE USKORO U PRODAJI

NOVE KOLEKCIJE USKORO U PRODAJI

Tokom ovogodišnjeg kućnog sajma u našem izložbenom prostoru u Jagodini, brojnim poslovnim partnerima i saradnicima, predstavili smo Jelin dizajnerski koncept novih kolekcija. Uvek se trudimo da ostanemo u žarištu novih ideja i na nivou visokih svetskih standarda, pa je i ovogodišnja izložbena postavka u okviru sedmog Jelinog kućnog sajma bila i sadržajno i dizajnerski inovirana. Kvalitet izrade UV tehnologijom obrade pločastih materijala i modularnost u spavaćim i dnevnim sobama su glavni aduti Jelinih noviteta.
Sajam je otvorio generalni direktor kompanije Miroljub Radovanović, istakavši visok nivo tehnološkog razvoja kompanije Jela:
- Mašine koje sada uvodimo u naš proizvodni proces pripadaju četvrtoj industrijskoj generaciji, što nam omogućava postizanje visokog nivoa kvaliteta proizvoda.
U odnosu na prethodne sajmove većina proizvoda izloženih ove godine proizvedena je novom tehnologijom lakiranja nameštaja UV lakom koji kao glavnu karakteristiku, u odnosu na postojeće, tradicionalno lakiranje, ima veliku otpornost na habanje. Predstavljeni su novi modeli dečijih, spavaćih i dnevnih soba, kao i kuhinja koje su rađene tom novom tehnikom lakiranja.
Direktor prodaje Nikola Radovanović posebno je istakao modularnost u spavaćim i dnevnim sobama:
- Modularni sistemi sastoje iz različitih elemenata koje kupac može sam po svojoj želji da kreira za prostor koji oprema.
Finansijski direktor kompanije Jela, Snežana Radovanović naglasila je da upravo naš slogan Zavoli gde živiš na najbolji način oslikava visok kvalitet nameštaja koji proizvodimo, a posebno je pohvalila kuhinje koje su centar svakog doma:
- Naši mladi dizajneri su se veoma potrudili da Jeline kuhinje izgledaju lepo, moderno i praktično.
Šef Jeline kuhinje bio je kuvar i televizijski voditelj, Nenad Gladić, poznatiji kao Lepi Brka. U spremanju specijaliteta za goste sajma, pomogli su mu učenici Ekonomsko trgovinske škole „Slavka Đurđević“ iz Jagodine. O svom iskustvu u Jelinoj kuhinji, Lepi Brka je rekao:
- Uvek je veliko zadovoljstvo kuvati u dobrom ambijentu. Bez dobrog ambijenta nema dobroh raspoloženja, bez dobrog raspoloženja nema dobre hrane, a ovo je jedna savršena atmosfera za dobro kuvanje.
Nove kolekcije pojaviće se uskoro u ovlašćenim salonima za prodaju Jela nameštaja.