KUHINJA TARA -  NAJLUKSUZNIJA KOLEKCIJA U SRCU VAŠEG DOMA

KUHINJA TARA - NAJLUKSUZNIJA KOLEKCIJA U SRCU VAŠEG DOMA

Nakon kuhinje Evia, odlučili smo se da na tržište plasiramo još jednu kuhinju koja je dizajnirana kroz kombinaciju modernog i rustičnog stila. Svojoj snažnom formom, grafit sivom bojom, drvo dekorom, zlatnim detaljima i dekorativnim stubićima i lajsnama, ova kolekcija uneće u vaš dom viši nivo elegancije i luksuza.

Kolekcija TARA proizvedena je od profilisanog 3D medijapana i lakirana je UV lakom na bazi vode koji joj pruža mat efekat i veću otpornost na fizička oštećenja. Na visećim delovima kuhinje nalazi se kaljeno staklo koje je estetski dopunjeno ukrasnim linijama. Još jedan detalj koji posebno krasi ovu kuhinju je i dekorativna lajsna koja pored dekorativnih stubića daje poseban pečat ali i masivan izgled kompletnoj kuhinji. Ugodnost pri korišćenju omogućena vam je soft-close mehanizmom koji je prisutan na svim elementima.

Kuhinja TARA se sastoji se od velikog broja elemenata čijom kombinacijom možete dobiti kuhinju baš po meri vašeg prostora.

Pored grafit sive boje, u prodaji će se naći i kuhinja TARA u beloj boji, dok ručice i dekor radne ploče možete izabrati sami iz ponude koju možete videti na našem sajtu.

Posetite neki od naših 160 ovlaščenih salona saradnika i budite prvi koji će svoj dom upotpuniti ovom najluksuznijom kolekcijom naše kompanije.