TRAŽIMO GENIJA ZA KUHINJU

TRAŽIMO GENIJA ZA KUHINJU

Bliži se kraj godine i vreme je darivanja, zato smo odlučili da i ove godine obradujemo nekog od vas novom RIVA kuhinjom, ali zadatak nije ni malo lak, jer treba da dokažete da ste GENIJE ZA KUHINJU.

Prvi slušalac koji se u periodu od 14. do 18. decembra javi na poziv Irene i Ivana sa Radija S tokom jutarnjeg programa imaće zadatak da za 15 sekundi nabroji što više namirniaca i jela na zadato slovo. Dnevno će biti uključen po jedan slušalac.

Slušalac koji na kraju nedelje bude imao najviše tačnih odgovora osvaja novu kuhinju, lakiranu UV lakom, a moći da izabere da li kuhinju želi u beloj ili bež boji.

U slučaju da dva ili više učesnika aktivacije budu imala isti broj tačnih odgovora, u petak 18.12.2020. godine biće organizovano ponovno takmičenje sa slušaocima – finalistima. Finalistima će biti zadato novo ( isto za sve takmičare). Ko bude od finalista za vreme od 15 sekundi dao najviše tačnih odgovora osvaja modernu RIVA kuhinju.

Primer: Jela i jestive namirnice na slovo “Š” – šampita, školjke, špargla, šunka, šnenokle, švarcvald torta, šipak, šljiva, šargarepa, šaran, itd.

Više informacija o kvizu i kako u njemu možete učestvovati, potražite na: https://www.radios.rs/genije-za-kuhinju

* Nagradna igra se organizuje na teritoriji Republike Srbije