NEPOBEDIVA RASKOŠ

NEPOBEDIVA RASKOŠ

S ponosom vam predstavljamo naš novi dizajnerski projekat - spavaću sobu iz kolekcije INVICTUS. Ova kolekcija je uspešan primer atraktivnog dizajna, uobličenog u moderan koncept življenja, uz primenu najsavremenije tehnologije izrade nameštaja.

Toplo i ušuškano, sigurno mesto gde se vraćamo posle napornog dana. Samo naš kutak u kom se osećamo bezbrižno, relaksirano i zaštićeno. Ambijent u kom je sve lagodno, lepršavo i nežno. Prostor koji grli i čuva nas i one koje volimo. Ovakvom okruženju svi težimo, a naša nova spavaća soba stvara upravo takvu atmosferu.

Spavaću sobu INVICTUS karakteriše upotreba zaobljenih frontova od medijapana u kombinaciji drvene teksture i decentne kašmir boje, dok aluminijumske lajsne u šampanj boji diskretno naglašavaju njihov odnos, čime je sačuvan sklad forme.
Po prvi put u našoj ponudi, dizajn plakara ove kolekcije ima bronzana ogledala na krilima. Izuzetan estetski efekat postiže se izborom plakara koji imaju sva krila sa ogledalima, što prostor čini bogatijim i većim, ujedno i vrlo elegantnim. Na plakaru se nalazi led rasveta, koja stvara pitomu i toplu atmosferu.
Raskošno dizajniran krevet kompletno je tapaciran plišem, koji ovoj spavaćoj sobi daje naglašenu notu nežnosti, ali i luksuza. Bočni dodaci za krevet, takođe su u plišu, čime je postignut još raskošniji izgled kompletnog ambijenta.

Ova soba ima više funkcionalnih elemenata.
Krevet ima podizni mehanizam sa letvicama i veliku kutiju za odlaganje, što je novina u našem asortimanu.
Plakari iz ove kolekcije su drugačijeg sastava i dizajna u odnosu na dosadašnju Jelinu ponudu. Svaki segment ima velike, duboke praktične fioke i krila u toploj kašmir boji ili obložena bronzanim ogledalima, što možete kombinovati po želji. Izaberite plakar prema meri vašeg prostora - od dvokrilnog do sedmokrilnog.
Na raspolaganju su noćni ormarići sa dve fioke. Veoma funkcionalne komode sa dva ili tri krila, imaju prateće fioke. Estetska karakteristika je široka maska iza koje se nalaze dve fioke koje se otvaraju istovremeno, čime je postignuta visoka funkcionalnost.

Pametno osmišljenom upotrebom dizajnerskih elemenata - oblih frontova i materijala - dekora drveta, stakla, aluminijuma i pliša, kao i upotrebom zemljanih tonova, postignuta je skladna forma i bogata tekstura. Sve pomenuto, spavaću sobu iz kolekcije INVICTUS, čini simboličnim primerom kvaliteta i neizostavnog luksuza.

Pogledajte i našu KUHINJU iz iste kolekcije