NOVA GENERACIJA STUDENATA U POSETI JELI

NOVA GENERACIJA STUDENATA U POSETI JELI

Tokom ove nedelje imali smo goste čija poseta je sada već postala tradicionalna i posebno draga. Mladi studenti četvrte godine Šumarskog fakulteta iz Beograda proveli su dan u našoj fabrici i showroom-u. Svrha posete je bila da se upoznaju sa načinom organizacije proizvodnje koji se primenjuje u našoj fabrici.
Studente su domaćini najpre, upoznali sa osnovnim podacima o kompaniji, koja je danas jedan od vodećih proizvođača nameštaja od pločastih materijala na Balkanu. Potom je usledio obilazak fabrike. U obilasku su studenti imali priliku da, pored svih ostalih tehnologija koje smo do sada implementirali u naš proces proizvodnje, vide i novu generacija mašina koje pripadaju tehnološki superiornoj četvrtoj industrijskoj revoluciji pod nazivom „Industrija 4.0“. Na taj način upoznali su se sa kompletnim tehnološkim procesom izrade nameštaja od pločastih materijala, koji su potom imali prilike i da pogledaju u Jelinom izložbenom prostoru u Jagodini.
Poslednji deo posete je bilo stručna, interaktivna diskusija na temu sistema upravljanja proizvodnjom koji se primenjuje u kompaniji Jela.
Na kraju posete studenti i profesori su se zahvalili na gostroprimstvu i tom prilikom su istakli da im je izuzetno drago što su posetili kompaniju Jela i na taj način se još bolje upoznali sa svojom budućom profesijom i mogućnostima zaposlenja.