PORODICA GAJIĆ IZ BEOGRADA POBEDNIK USKRŠNJEG KVIZA

PORODICA GAJIĆ IZ BEOGRADA POBEDNIK USKRŠNJEG KVIZA

Pred nama je najradosniji i jedan od najvećih hrišćanskih praznika koji se proslavlja u krugu porodice. Porodici Gajić iz Beograda ovaj Uskrs ostaće sigurno u najlepšem sećanju, jer je dobila novu Riva kuhinju lakiranu UV lakom.
Porodice koje su se prijavile za Jela uskršnji kviz na Hit FM radiju odgovarale su na pet pitanja iz različitih sfera interesovanja svih članova. Od skoro 1000 prijavljenih, najuporniji i najuspešniji su došli do superfinala gde se vodila ozbiljna borba. Ipak, porodica Gajić se svojim odgovorima i fenomenalnim znanjem svih članova posebno izdvojila i to im je donelo novu Riva kuhinju, koju Jela daruje za pobedu u kvizu! Pored Gajića u superfinalu se takmičila porodica Vladislava Vika iz Čerevića. Do finala još su stigle i porodice Jelene Radojičić iz Niša i Anđele Ciculj iz Melenaca. U polufinalu su učestvovale porodice Aleksandra Stanojkovića iz Ralje, Nataše Marković iz Preljine, Jadranke Jovanović iz Novog Pazara i Saše Božinovića iz Zaječara. Njima su pripale dnevne nagrade iz naše kompanije, u vidu zanimljivih i praktičnih kuhinjskih alata i setova.
Uskršnji porodični kviz uspešno je realizovan od 4. do 25. aprila. Na ovom linku možete čuti kako je Bogdan Gajić reagovao kada mu je saopšteno da je njegova porodica dobila novu kuhinju, kako smo i mi saznali, za nov stan!

 

 
HTML5 Audio Player

Ovo je peta kuhinja koju je Jela poklanja porodicama širom Srbije, a u jednoj akciji smo poklonili i dečiju sobu. Uskoro nas u domu porodice Gajić očekuje montaža kuhinje, pa ćemo saznati više o njihovim utiscima i videti kako se naša Riva uklopila u ambijent njihovog doma.