NOVA KOLEKCIJA DNEVNIH SOBA - GALA

NOVA KOLEKCIJA DNEVNIH SOBA - GALA

NASTAVAK GALA PRIČE JE TU...

Elegancija, topli tonovi, modularnost i praktičnost glavni su motivi za izbor nameštaja iz naše nove kolekcije dnevnih soba Gala. Jela je ostala dosledna ideji da istom dizajnerskom linijom možete opremiti čitav dom, pa uz već prisutnu spavaću sobu i predsoblje, sada i vaš dnevni boravak može imati elemente iz ove kolekcije.

Prilikom kreiranja Gale, naši dizajneri obratili su pažnju na prostorne mogućnosti dnevnih soba. Imajući to u vidu, napravili su kolekciju koja sadrži elemente različitih dimenzija. Oni se mogu prilagoditi manjim kvadraturama, ali i prostranim ambijentima sa većim potencijalom za kombinovanje i dobijanje željenog izgleda enterijera bez obzira na veličinu prostora.

Kada govorimo o samoj kolekciji i njenim elementima, poseban dizajnerski detalj su zaobljene maske fioka od mediapana u dekoru Pacifik orah i ručice sa aplikacijom u istom dekoru. Diskretno LED osvetljenje unutar delova komoda sa zatamnjenim stopsol staklom, ostavlće poseban pečat u prostoru u kome porodica provodi najviše vremena.

Pored estetskih kvaliteta, ova kolekcija je funkcionalna, sa dosta mesta za odlaganje, mehanizmima za nečujno zatvaranje i površinom otpornom na fizička oštećenja.

Uz predsoblje i spavaću sobu, izborom Gala dnevne sobe, zaokružite priču i kreirajte Gala dom.