NOVA KOLEKCIJA PREDSOBLJA - GALA

NOVA KOLEKCIJA PREDSOBLJA - GALA

Toplina doma počinje od toplih tonova nameštaja

Visoka funkcionalnost i bogat dizajn odlika su savremenih enterijera, a nežni kolorit i modularnost nameštaja pravi su izbor za porodičnu idilu u komfornom ambijentu.

Moderan dizajn, usklađeni tonovi, otmena forma, samo su neke od karakteristika već postojeće kolekcije Gala. Pored dostupnih spavaćih soba, sada možete ispuniti i svoje predsoblje istoimenom kolekcijom, koje će već na ulazu u vaš dom odati utisak prefinjenog i besprekornog ukusa.

Lakirana UV lakom u toploj bež boji , sa drvo dekorom Pacifik orah, do čak 99,7% ova kolekcija ima i četiri puta otpornije površine na habanje i fizička oštećenja. Sastoji se od : cipelarnika, ogledala, čiviluka, komode, ali i vitrina. Velika prednost ove kolekcije jeste modularnost, pa tako bez obzira kolika vam je kvadratura doma, veoma lako možete kombinovati elemente kako vama najviše odgovara. Svejedno je da li vam je predsoblje prostrano ili ipak manje veličine, možete postaviti vitrinu sa jednim, dva ili tri krila, sve u skladu sa mogućnostima, ali i prema vašem izboru. Poseduje soft-close mehanizam fioka i krila, što pruža dodatnu ugodnost pri upotrebi.

Svedena i elegantna, učiniće svaki ambijent posebnim, a porodičnu idilu upotpuniće svojom sofisticiranošću i praktičnom upotrebom.

Posetite neki od naših 160 ovlašćenih salona saradnika i budite prvi koji će se uveriti u impresivnost kolekcije Gala.