NOVA KOLEKCIJA SOLO

NOVA KOLEKCIJA SOLO

Najnovije predsoblje kompanije Jela - SOLO, kako i samo ime kaže, predstavlja jednodelni element izuzetne funkcionalnosti koji će vas privući zanimljivim dizajnom.
Predsoblje Solo zadovoljava sve zahteve savremenih potrošača. Zahvaljujući svojim dimenzijama ŠxVxD: 130x207x35cm, može se uklopiti u svaki, i najmanji prostor, a kombinacija kristalno bele boje i drvodekora Pacifik orah uneće razigranost, ali i toplinu u vaš dom. 
Obrađeno je najnovijom tehnologijom UV lakiranja, koja daje visok sjaj boji, do čak 99,7%, i četiri puta otpornije površine na habanje i fizička oštećenja. Ovo predsoblje poseduje i soft-close mehanizme koji omogućavaju tiho zatvaranje fioke i krila, što pruža dodatnu ugodnost pri svakodnevnom korišćenju.
Sastoji se od cipelarnika sa jednim krilom, jastuka za sedenje, ogledala, čiviluka sa 4 kačilice, a poseduje i garderobnu šipku. Odlaganje stvari i sitnica moguće je na dekorativnoj, otvorenoj polici, tako da su zadovoljene potrebe čitave porodice.
Nakon brojnih pohvala za kvalitet i dizajn na sajmu IMM u Kelnu, verujemo da će ovo predsoblje ispuniti i vaša očekivanja, i biti vaš izbor prilikom opremanja doma.
Prve isporuke predsoblja Solo počinju 14. februara, a već sada možete da ga poručite u svim ovlašćenim prodajnim salonima u Srbiji i širom Evrope.
Za više detalja posetite: https://jela.rs/catalog/milla/plakari/solo.html