NAKON PRINOVE, I KUHINJA RIVA U PIROTU

NAKON PRINOVE, I KUHINJA RIVA U PIROTU

Pre par dana posetili smo Pirot i divnu porodicu Kuštrimović. Dočekala nas je malena Sofija, rođena uoči Nove godine, zahvaljujući kojoj je mama Marija osvojila nagradu u novogodišnjem kvizu na HitFM radiju "Recept za savršene praznike". Marija je tada saopštila da umesto Deda Mraza čeka prinovu, i da se nada da će beba prve zalogaje probati baš u našoj kuhinji. Želja joj se i ispunila, pa će prve kašice biti pripremljene upravo u kuhinji Riva, lakiranoj UV lakom u beloj boji visokog sjaja.
Mladi roditelji, Marija (29) i Nemanja (24) u braku su nešto duže od šest meseci. Planiraju da uživaju u ulozi roditelja u narednom periodu, grade i šire dom i porodicu, pa nam je bilo izuzetno drago da smo u tome mogli malo da im pomognemo.
Marija nam je rekla da je vest o pobedi u kvizu dobila po povratku iz porodilišta, i da je "Osećaj bio prelep, jer sam pored najdivnijeg poklona koji sam mogla da dobijem, dobila još jedan predivan poklon."
Tata Nemanja je bio malo zabrinut kako će u budućnosti uspeti da ispuni želje svoje princeze, jer je prvi poklon Jelina kuhinja, pa su standardi podignuti na visok nivo.
Sofija je sve vreme budno pratila montažu kuhinje, nisu joj smetali zvuci raznih mašina i buka, da bi, kada je sve bilo završeno- zaspala!
Mi se zahvaljujemo porodici Kuštrimović na gostoprimstvu i želimo im da uživaju u svojoj novoj kuhinji.
Ako i vi želite da osvojite Jelinu kuhinju, imate za to šansu svakog jutra na Radiju S, od 10-14. februara, u okviru kviza "Ljubavni miks".