NOVA KOLEKCIJA SPAVAĆIH SOBA - GALA

NOVA KOLEKCIJA SPAVAĆIH SOBA - GALA

Nastavljamo sa novim kolekcijama i ovog meseca. Nakon predsoblja Solo i kolekcije dnevnih soba Vida, želimo da vam predstavimo modularnu kolekciju spavaćih soba- Gala. Kolekcija Gala je elegantno dizajnirana spavaća soba, koja se odlikuje frontovima lakiranim UV lakom u toploj bež boji, dok je korpus rađen u drvodekoru Pacifik orah. Privući će vas neobičnom formom i zanimljivim detaljima, kao što su dve fioke sa istim frontom. Pored visokog sjaja, do čak 99,7%, ova kolekcija ima i četiri puta otpornije površine na habanje i fizička oštećenja zahvaljujući tehnologiji UV lakiranja. Ugodnost pri korišćenju omogućena je soft-close mehanizmom na krilima i fiokama, kao i podesivim nožicama. Led osvetljenje koje se nalazi na noćnim stočićima, lajsnama i ramovima za klizne plakare, uneće osećaj topline i mira u ambijent vaše spavaće sobe. Kompletan utisak upotpuniće maske fioka od medijapana u dekoru Pacifik orah i ručice sa aplikacijom u istom dekoru.
Ova Kolekcija se sastoji od 2 osnovna i 2 dodatna plakara sa krilima, koji se kombinuju do željene konfiguracije, kao i 6 modela kliznih plakara. Na taj način zadovoljene su sve potrebe i želje potrošača, i omogućeno je uklapanje u različite kvadrature i raspored spavaćih soba.
Pored plakara, u ponudi su:
- Krevet sa tapaciranim uzglavljem KR160-GL,
- Noćni sto NS1-L/GL (levi) i NS1-R/GL (desni),
- Komoda K23/GL i
- Ogledalo OG/GL.
Prve isporuke spavaće sobe Gala planirane su od 1. aprila, a vi ih već sada možete poručiti u svim ovlašćenim prodajnim salonima u Srbiji i širom Evrope.
Kako biste saznali više o kolekciji, posetite: https://jela.rs/catalog/kalla/?program=58