OVOG 8.MARTA MUŠKARCI KUVAJU

OVOG 8.MARTA MUŠKARCI KUVAJU

U prethodnih nedelju dana, od 2-6. Marta, RadioS i Jela Jagodina zamolili su 5 muškaraca da polože zakletvu da će svojoj dragoj kuvati bar dva puta nedeljno, ako osvoje Jela kuhinju. Pored toga, morali su da obećaju i mnogo zagrljaja i još više poljubaca za svoje lepše polovine. Cilj kviza "Dragi, biraj kuhinju" koji se odvijao u okviru emisije "Dobro jutro, Srbijo" na Radiju S, bio je da se muškarci takmiče kako bi osvojili kuhinju za svoju dragu, tako što će dati što više tačnih odgovora na pitanja iz kulinarstva, na zadato slovo.

Borba je bila napeta do samog kraja jer su Igor i Branislav pokazali izuzetno znanje o kulinarstvu i imali po 7 tačnih odgovora. Ipak, više sreće, a možda i bolje reflekse, imao je Branislav Glišić iz Beograda, koji je uspeo prvi da se javi na poziv Irene i Ivana i tako zvanično postane pobednik kviza i dobitnik nove Jela kuhinje iz kolekcije Riva, lakirane UV lakom. Banetova lepša polovina moći će da bira želi li bež ili belu kuhinju u svom domu. Mi se zahvaljujemo svim učesnicima, kojima smo pripremili i utešne nagrade, kuhinjske setove, i želimo im više sreće u nekom narednom kvizu. Dobitnici kuhinjskih setova su: Dalibor Đorđević iz Merošine, Saša Stojadinović iz Jagodine,Vladimir Andrić iz Zemuna i Igor Kafemi iz Sremčice. Svim damama čestitamo 8.mart, uz želju da što manje vremena provode u kuhinji, već da drugi kuvaju za njih, a ako već provode vreme u njoj, neka to bude Jela kuhinja.

Dok ne posetimo Branislava i prikažemo vam kako je izgledala montaza kuhinje u njihovom domu, poslusajte Banetove odgovore i zakletvu koju je položio:

 
HTML5 Audio Player