NOVA KUĆA I NOVA KUHINJA ZA PORODICU TEODOROVIĆ

NOVA KUĆA I NOVA KUHINJA ZA PORODICU TEODOROVIĆ

U okviru emisije "Dobro jutro, Srbijo" koja se emituje na Radiju S, u periodu od 10. do 14. februara imali ste šansu da učestvujete u kvizu "Ljubavni miks", čiji je sponzor bila kompanija Jela Jagodina. Voditelji su slušaocima puštali miks od 15 isečaka ljubavnih pesama, u trajanju od 15 sekundi, a slušaoci su imali 60 sekundi da pogode što više pesama iz zadatog miksa. Ovoga puta, najuspešniji je bio Siniša Teodorović iz Rudnika. Siniša je uspeo da pogodi 6 pesama, i to prvog takmičarskog dana, pa je do samog kraja strepeo da li će ga neko preteći. To se nije dogodilo, tako da je danas, na Dan zaljubljenih (ili Svetog Trifuna, kako ko više voli), Siniša osvojio kuhinju Riva, lakiranu UV lakom u bež boji, koja će krasiti novi dom njegove porodice. Siniša nam je rekao da je nova kuća u Gornjem Milanovcu uskoro gotova, i da ćemo morati malo da sačekamo sa montažom, ali nas raduje činjenica da će Jela kuhinja biti prvi nameštaj u domu petočlane porodice Teodorović. Utešne nagrade, kuhinjske setove, pripremili smo za ostale učesnike koji nisu imali sreće koliko i Siniša.
Dobitnici setova su: Milan Savić iz Bariča, Milica Cvetković iz Kikinde, Marija Stanišić iz Pančeva i Sanja Čavić Ristivojević iz Belog Potoka.
Dok ne posetimo porodicu Teodorović i prikažemo vam kako je protekla montaža, poslušajte koje to pesme je Siniša prepoznao i svojim znanjem uspeo da osvoji ovu vrednu nagradu:

 

 

 
HTML5 Audio Player