KOLEKCIJA VIDA- JOŠ JEDNA NOVINA U JELI

KOLEKCIJA VIDA- JOŠ JEDNA NOVINA U JELI

Nova kolekcija dnevnih soba VIDA, još jedna je u nizu novina kompanije Jela, koja je prikupila brojne pohvale na sajmu IMM u Kelnu prošlog meseca. Ova kolekcija inspirisana je stilom 60-ih godina, a sve je uokvireno modernim dizajnom i zanimljivom kombinacijom boja.
Vida pleni jednostavnom formom i svedenim retro detaljima. Lakirana je UV lakom visokog sjaja u kombinaciji Kristalno bele boje i drvodekora Pacifik orah. Pored visokog sjaja, do čak 99,7%, ova tehnologija obrade pruža četiri puta otpornije površine na habanje i fizička oštećenja. Besprekornu sigurnost za sve članove vaše porodice, pružiće kaljeno stopsol staklo, a ugodnost pri korišćenju omogućena vam je soft-close i push-to-open mehanizmima. Led osvetljenje koje se nalazi u svim elementima sa staklom u frontu, uneće osećaj topline i komfora u enterijer vašeg doma.
Ono što će vam dodatno privući pažnju, svakako su dekorativne nožice neobičnog oblika, u drvodekoru Pacifik orah, koje se prvi put pojavljuju u ovoj kolekciji Jelinog nameštaja.
Kolekcija Vida sastoji se od 6 elemenata neophodnih za opremanje dnevne sobe, koje možete kombinovati u zavisnosti od vaših želja, mogućnosti i potreba:
- Vitrina VIDA-V1S (ŠxVxD: 64x195x40cm)
- Komoda VIDA-K2S (ŠxVxD: 95x121x40cm)
- Komoda VIDA-K23 (ŠxVxD: 180x78x47cm)
- TV sto VIDA–TV (ŠxVxD: 180x58x47cm)
- Klub sto VIDA–KLS (ŠxVxD: 111x43x60cm)
- Viseća polica VIDA-VP (ŠxVxD: 140x32x40cm)

Prve isporuke dnevne sobe Vida planirane su od 25.februara, a vi ih već sada možete poručiti u svim ovlašćenim prodajnim salonima u Srbiji i širom Evrope.
Kako biste saznali više o kolekciji, posetite: https://jela.rs/catalog/radda/?program=57