NOVO PREDSOBLJE PIANO – MINIMALIZAM I LAKOĆA UKLAPANJA

NOVO PREDSOBLJE PIANO – MINIMALIZAM I LAKOĆA UKLAPANJA

Moderan dizajn, otmena forma i lako uklapanje samo su neke od karakteristika već postojeće kolekcije Piano koja je našla put do mnogih domova širom sveta. Vođeni vašim pozitivnim reakcijama na program Piano spavaćih i dnevnih soba, dizajneri naše kompanije odlučili su da u asortiman proizvoda uvrste i kolekciju Piano predsoblja i time vam omoguće da svoj dom uredite u istom stilu.

Svojom svedenom ravnom linijom, asimetričnim krilima i hromiranom ručicom, ovo predsoblje pravi je predstavnik minimalističkog stila. Lakirano UV lakom u besprekornoj kristalno beloj boji sa čak 99,7% pored visokog sjaja ima čak i četiri puta otpornije površine na habanje i fizička oštećenja. Sastoji se od: cipelarnika, ogledala, čiviluka, komoda, ali i vitrina sa jednim, dva ili četiri krila. Modularnost, kao jedna od značajnih karakteristika ove kolekcije pruža vam mogućnost kombinovanja elemenata prema dimenijama vašeg prostora. Na krilima i fiokama elemenata nalazi se soft-close mehanizam što pruža dodatnu ugodnost pri svakodnevnoj upotrebi. Takođe, elementi imaju i podesive nožice za nivelisanje na neravnim površinama.

Ne zaboravite da je prvi utisak najvažniji, zato opremite svoj dom tako da već na samom ulazu pokaže vaš besprekoran stil. Posetite neki od naših 160 ovlašćenih salona saradnika i budite među prvima koji će svoj dom opremiti novim Piano predsobljem.