OSVOJI NOVU KUHINJU I PROSLAVI UZ KONCERT MAGLA BENDA U SVOM DOMU

OSVOJI NOVU KUHINJU I PROSLAVI UZ KONCERT MAGLA BENDA U SVOM DOMU

Nema lepšeg osećaja nego nekoga učiniti srećnim, zato smo odlučili da vam ovog novembra darujemo vrednu nagradu, jer kao kompanija već 30 godina radimo na tome da zajedno stvaramo lepši dom.

Kraj godine uvek asocira na praznike i lepa dešavanja, zato ćemo nekome ulepšati dane koji su pred nama i obradovati ga novom kuhinjom iz našeg asortimana u vrednosti do 100.000 dinara, a u tome će nam pomoći Radio S i Magla bend. I to nije sve, kuhinju birate sami iz našeg asortimana, a Magla bend dolazi da zapeva u vašem domu u tu čast.

U periodu od 15.11.2021. – 19.11.2021. imate priliku da se igrate na radiju S i osvojite ovu sjajnu nagradu. A evo kako do nagrade:
Na poziv voditelja, prvi slušalac koji dobije vezu na 011 40 40 400, u roku od 60 sekundi treba dobro da sluša prepričavanje pesama koje voditelj brzo priča. Kada shvati o kojoj pesmi je reč i da tačan odgovor, voditelj prelazi na prepričavanje sledeće pesme. Ukoliko slušalac ne može da prepozna o kojoj pesmi je reč, može da kaže dalje i nastavlja sa slušanjem sledeće priče o pesmi i pogađanjem do isteka zadatog vremenskog intervala. Ukoliko se desi da imamo dvoje finalista sa istim brojem tačnih odgovora, u petak će biti organizovano novo takmičenje finalista sa istim zadatim prepričavanjem pesama. Ko bude imao najviše tačnih odgovora, osvaja neku od kuhinja iz našeg asortimana i koncert Magla benda u svom domu.

Dakle, zajedno sa Radijom S tražimo prave muzičke ekspert. Ako misliš da ispunjavaš uslove, javi se i osveži svoj dom novim nameštajem, a dolazak kuhinje u svoj dom proslavi na originalan način uz prijatnu atmosferu za koju će se pobrinuti Magla bend.

Pravilnik nagradne aktivacije pogledajte OVDE.

*Nagradna aktivacija se sprovodi samo na teritoriji Republike Srbije.