NOVOGODIŠNJA JELINA ČAROLIJA

NOVOGODIŠNJA JELINA ČAROLIJA

Naša kompanija odlučila je da 2021.godinu isprati na najlepši mogući način i to zajedno sa više od 200 mališana. Ovo je godina našeg velikog jubileja u kojoj proslavljamo punih 30 godina postojanja. Kroz ove godine smo zajedno sa našim zaposlenima rasli, razvijali se i težili ka tome da stvaramo komade nameštaja uz koje će porodice širom sveta zavoleti gde žive.

Svesni vrednosti porodice, odlučili smo da porodicama naših zaposlenih, odnosno njihovim najmlađim članovima ulepšamo predstojeće praznike i za to smo im pripremili nesvakidašnji događaj.

U subotu 25. decembra 2021. godine dvorište ove kompanije pretvorili smo u najzabavniji novogodišnji park ukrašen svetlećim figurama visokim do čak 10 metara gde su Jeline mališane dočekali svetleći vozić, kočije, orkestar Sneška Belića i ostale novogodišnje figure, ali i Deda Mraz koji im je dodelio paketiće. Za dobru zabavu su se pobrinuli animatori kostimirani u omiljane crtane likove, a roditelji su zajedno sa decom uživali u ovoj manifestaciji. Hladno vreme nije smetalo prisutnima jer je logorska vatra bila tu da ugreje posetioce, a uz to i topli napici i ukusni zalogaji.

Prisutnima se na manifestaciji obratio i vlasnik naše kompanije, Miroljub Radovanović, koji je istakao da je izuzetno ponosan što je dvorište Jele preplavio dečiji smeh i da su to prave vrednosti jednog društva. Kadar naše kompanije je izuzetno mlad, a prosečna starost zaposlenih je 32 godine, tako da smo sigurni da će se broj mališana iz godine u godinu uvećavati i da će u narednim godinama mališane pred praznike sačekati neko neobično iznenađenje.