OPERA-UMETNOST MODERNOG KONCEPTA ŽIVLJENJA

OPERA-UMETNOST MODERNOG KONCEPTA ŽIVLJENJA

Kompanija Jela sa posebnim zadovoljstvom predstavlja još jednu ekskluzivnu kolekciju, inspirisanu elegantnim i sofisticiranim dizajnom .

Pri kreiranju svake nove kolekcije razmišljamo o širokom dijapazonu mogućnosti da celom kolekcijom opremite svoj dom. Međutim, topla boja i mirna forma programa OPERA oplemeniće i raznovrsne ambijente doma u kom već živite.

Kolekcija je u boji mekog kašmira, lakirana UV soft mat lakom, a unutrašnjost elemenata je u dekoru tekstila i savršeno prati tonalitet kašmira. Prefinjen efekat soft mat, podrazumeva pet nanosa laka, veću postojanost boja i veliku otpornost na fizička oštećenja.

Frontovi kolekcije Opera su sa istaknutim profilisanim lajsnama od medijapana koje stvaraju efekat rama.
Aluminijumski ramovi, koji su sastavni deo svih staklenih frontova, i ručice u dezenu Cortado Braon mat daju poseban pečat ovoj kolekciji, stvarajući savršenu ravnotežu između modernog i sofisticiranog stila koji daje izuzetno privlačan izgled.

Zadržali smo koncept modularnosti pa široka ponudom elemenata različitih dimenzija omogućava kreiranje različitih konfiguracija kojima možete opremiti svoje predsoblje, dnevnu ili spavaću sobu.
Veliki izbor elemenata predsoblja omogućuje vam da na najbolji način iskombinujete i iskoristite prostor za odlaganje garderobe i obuće, a estetsko rešenje kolekcije Opera čini savršen i efektan ulaz u vaš dom.

Poseban estetski detalj kod dnevnih soba OPERA su dekorativne vitrine i viseći elementi sa kaljenim parsol staklom braon boje u aluminijumskim ramovima, toniranim u skladu sa bojom kašmira. Topla rasveta unutar elemenata je poseban dizajnerski pečat ove kolekcije, a unutrašnje fiočice novina u elementima iz naše prozivodnje.

Pored standardne ponude krila sa ogledalima, po prvi put u našoj ponudi predstavljamo plakare sa frontovima od kaljenog parsol stakla u aluminijumskim ramovima. Osvetljeni stakleni frontovi braon boje na garderoberima stvaraju posebnu atmosferu i izuzetan estetski efekat . Rasveta je sastavni deo ovih plakara i pored estetske uloge,vrlo je praktična i funkcionalna pri upotrebi.

Potražite kolekciju OPERA u nekom od naših 160 ovlašćenih salona saradnika i uživajte u kreiranju svog životnog prostora!