PREDSOBLJE NA DAR

PREDSOBLJE NA DAR

Jesen uveliko traje, što znači da je otvorena sezona nošenja kaputa, kabanica, mantila, rukavica, čizama i kišobrana. Sve te stvari treba negde smestiti, a da pritom ulaz u vaš dom izgleda uredno, sređeno, a istovremeno i funkcionalno.

Mi smo odlučili da vas obradujemo organizovanjem nagradnog konkursa na našim profilima na društvenim mrežama Facebook i Instagram u kojem baš vi možete da postanete vlasnik predsoblja SOLO ili cipelarnika CPL.

Predsoblje SOLO i cipelarnik CPL su upravo ono što vama treba – moderni, funkcionalni i fino dizajnirani elementi nameštaja koji se idealno uklapaju u svaki dom.

Za učešće na Facebook profilu tražimo najkreativnije učesnike koji će pratiti našu stranicu, lajkovati objavu o nagradnoj igri i kreirati originalan opis (slogan) za predsoblje CPL, a naš žiri će odabrati najbolje predloge. Na društvenoj mreži Instagram, potrebno je da zapratite Instagram stranicu Jela, da lajkujete objavu i da označite u komentaru tri osobe. Random aplikacija će nasumično odabrati pobednika i novog vlasnika predsoblja SOLO.

Više o pravilima nagradnog konkursa i učešću pročitajte ovde:

Pravila nagradnog konkursa

Obaveštenje o obradi podataka

Potvrda prijema nagrade: CPL-LAK

Potvrda prijema nagrade: SOLO

Saglasnost za dobitnika

*Nagradni konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije.