JELIN NAMEŠTAJ SA ANTIBAKTERIJSKIM SVOJSTVOM

JELIN NAMEŠTAJ SA ANTIBAKTERIJSKIM SVOJSTVOM

Da li ste znali da površine našeg nameštaja imaju antibakterijsko svojstvo?
 
Na higijenski zatvorenim površinama našeg pločastog nameštaja količina bakterija i klica se smanjuje za 99,9% u roku od 24 sata. To njihovo svojstvo takođe sprečava razmnožavanje bakterija i klica. Zato su navedeni proizvodi naročito pogodni za područja koja podležu posebnim higijenskim zahtevima.
 
U izvršenim testiranjima materijali od kojih su napravljeni komadi našeg nameštaja pokazali su „snažnu“ efikasnost i vrednost antibakterijskog delovanja.
 
Pločasti materijali koje koristimo u proizvodnji našeg nameštaja su dobijeni bez dodavanja antibakterijskih aditiva i testiraju se prema međunarodno priznatoj metodi ispitivanja (ISO 22196 = JIS Z 2801) za procenu antibakterijskog delovanja. Osim toga, njihov kvalitet sertifikuje nezavisni spoljni Hohenstein Institut.
 
Kako bakterije predstavljaju značajan rizik za posebne grupe ljudi kao što su starije osobe, bolesne osobe i mala deca. Izborom ekološki bezbednog i kvalitetnog materijala u proizvodnji našeg nameštaja mi brinemo o vašem zdravlju. Kada je reč o spoju sigurnosti i lepog izgleda, testirani i sertifikovani EGGER proizvodi su pravo rešenje.
 
Treba napomenuti da se površine moraju redovno čistiti i dezinfikovati. Antibakterijsko svojstvo površine nije zamena za čišćenje i dezinfekciju. Bez redovnog i propisanog čišćenja na površinama ostaje prljavština i biofilm koji slabe antibakterijsko svojstvo.
 
Za više informacija preuzmite naš NEWSLETTER ili POGLEDAJTE VIDEO.
 
Svi sertifikati se mogu naći na web stranici našeg dobavljača, u delu za preuzimanje na www.egger.com/antibacterial