RADNA POSETA SARADNIKA IZ SOFIJE

RADNA POSETA SARADNIKA IZ SOFIJE

Dugogodišnja saradnja sa poslovnim partnerima na domaćem i stranom tržištu potvrđuje da je Jela sinonim za kvalitet i estetiku nameštaja, u bilo kom delu sveta gde se on plasira. Ove nedelje posetili su nas saradnici iz renomirane kompanije Enikom-M iz Sofije, koji su naš distributer nameštaja u glavnom gradu Bugarske. Predstavnici Enikoma u našem trening centru u showroom-u prisustvovali su obuci uz konstruktivnu diskusiju i razmenu iskustva sa Jelinim menadžerima prodaje. Saradnici su se upoznali sa novim kolekcijama Jelinog nameštaja i novom tehnologijom UV lakiranja, koju naša kompanija koristi u svojoj proizvodnji, po čemu je jedinstvena u regionu.
Po obilasku Jelinog showroom-a, direktor prodaje Nikola Radovanović, poveo ih je u obilazak proizvodnje gde su se posebno zadržali u novoj lakirnici u kojoj je i postavljena nova linija za lakiranje nameštaja UV lakovima.
Iako je Enikom naš dugogodišnji partner i izuzetni poznavalac Jela nameštaja nakon obuke svi saradnici su dobili sertifikate ovlašćenih distributera.