USPEŠNA GODINA U SVAKOM POGLEDU

USPEŠNA GODINA U SVAKOM POGLEDU

Kompanija Jela polako privodi kraju još jednu godinu, uspešnu u svakom pogledu. Tehnološki smo nastavili da unapređujemo našu proizvodnju. Pored svih tehnologija koje smo do sada implementirali u naš proces proizvodnje, ove godine pridružili smo i najnoviju opremu, prvu takve vrste u Srbiji. Nove generacije mašina pripadaju tehnološki superiornoj četvrtoj industrijskoj revoluciji pod nazivom „Industrija 4.0“.
Naš dizajn centar i konstrukcioni biro osmislio je još dve nove kolekcije: dnevnu sobu Tena i predsoblje Rio, obe lakirane UV tehnologijom. Plasirali smo na tržište i modularni sistem Piano. Moderno dizajnirani elementi, takođe lakirani UV lakovima, lako se uklapaju u različite stilove i dimenzije enterijera. Ti praktični i funkcionalni komadi nameštaja mogu biti i sastavni deo enterijera svakog predsoblja, dnevne ili dečje sobe, na čemu intenzivno radimo i što će biti jedan od naših glavnih aduta u godini pred nama.
Našu prodajnu mrežu danas čini više od 400 salona ovlašćenih za prodaju Jela nameštaja i ona neprestano raste. Proširili smo tržište i na druge Evropske zemlje. Pojavili smo se na veoma zahtevnom tržištu Poljske koji je jedan od svetskih lidera u industriji nameštaja. Od ove godine Jela nameštaj se može kupiti i u salonima susedne Mađarske. To su tržišta koje ćemo u narednom periodu intenzivno razvijati.
Ove godine, proizveli smo više od 800 hiljada paketa nameštaja – što je u odnosu na prošlu godinu rast od 20%! Naša velika prednost je i dalje kratak rok isporuke od 3 do 5 dana do salona nameštaja. Sopstvenim vozilima prevezli smo oko 6,5 miliona kilograma robe i prešli skoro milion kilometara, što je kao da smo 23 puta obišli oko zemaljske kugle. Uvođenjem bar kodova nivo isporuke proizvoda podigli smo na još jedan viši nivo.
U prošloj godini zaposlili smo 60 novih radnika. Danas u kompaniji Jela preko 10 godina radi 66 radnika, dok više od 40 njih je u kompaniji 18 godina. Odanost se ceni na različite načine, a mi u Jeli to pokazujemo i kroz dodelu jubilarnih nagrada koje su tradicija naše kompanije. Za deceniju vernosti kompaniji Jela ove godine vredne poklone je dobilo 14 naših kolega.
Jela promoviše samo prave vrednosti i pomaže, posebno mladim ljudima koji započinju zajednički život i koji pokušavaju u današnje, ne tako idealno vreme, da stvore sebi dom u kome će uživati. A ono u čemu smo osetili duboko, unutrašnje zadovoljstvo su akcije kroz koje smo opremali na desetine domova širom Srbije. Pomažemo druge i izuzetno smo ponosni na to.
I dalje smo sponzor Dana komedije i Međunarodnog festivala dečijih i omladinskih predstava u Jagodini, kao i Međunarodnog džez festivala Nišvil.
Iza nas ostaju naši rezultati. A priznanja su nam ove godine stizala sa različitih strana. Svakom smo se iskreno obradovali. Među mnoštvom jedno se izdvojilo kao posebno važno. Krajem ove godine vlasnik i generalni direktor Jele, Miroljub Radovanović dobio je nagradu za regionalnog poslovnog lidera Pomoravlja. Privredna komora Šumadijskog i Pomoravskog okruga ovu nagradu dodeljuje za postignute izuzetne rezultate na planu upravljanja i rukovođenja domaćim kompanijama.
Mi smo proslavili sve naše realizovane ideje i ostvarene rezultate i nazdravili smo uspesima koji nam tek dolaze. A deo atmosfere sa naše proslave možete da pogledate u galeriji.