U POTRAZI ZA  „NAJROMANTIČNIJOM OSOBOM U SRBIJI“

U POTRAZI ZA „NAJROMANTIČNIJOM OSOBOM U SRBIJI“

Jela i TDI radio su ovoga puta u potrazi za „NAJROMANTIČNIJOM OSOBOM U SRBIJI.“
Na ovom zabavnom konkursu u susret Danu zaljubljenih nudimo vam mogućnost da se prisetite najromantičnijih stvari koje ste (ili koje je neko za vas) uradio zbog ljubavi.
Konkurs počinje 24. januara i traje do 13. februara 2019. godine. Učesnici imaju zadatak da se pre svega prisete a onda i sa ostatkom Srbije putem TDI radija podele najromantičniju stvar koju su uradili za nekoga ili je neko uradio za njih. Svako je u životu bio toliko zaljubljen i „lud zbog ljubavi“ da je želeo da svoju voljenu osobu iznenadi na neki nesvakidašnji način. Upravo su to priče koje Jela i TDI radio traže. Svakog dana, autora najinteresantnijeg odgovora, nagradićemo interesantnim kuhinjskim poklonom, a odluka o tome ko je od njih najromantičnija osoba u Srbiji biće objavljena u programu TDI radija baš na sam Dan zaljubljenih 14. februara. Ta osoba koja je uradila najlepšu, najluđu i najromantičniju stvar zbog ljubavi prema svojoj voljenoj osobi, zaslužuje da osvoji poklon koji čeka cela Srbija – novu kuhinju Riva lakiranu UV lakom.
A kako učestvovati - pogledajte na sledećem linku: http://www.tdiradio.com/site/marketing/osvoji-nagradu/jela-jagodina-i-tdi-radio.html