ZAVRŠEN 27. NIŠVILLE FESTIVAL

ZAVRŠEN 27. NIŠVILLE FESTIVAL

Završen je još jedan Nišville Jazz festival, koji je i ove godine podržala naša kompanija. Ovo je najpoznatiji džez festival u ovom delu Evrope i trajao u periodu od 12. do 15. avgusta, a tvrđavu je posetilo više hiljada posetilaca koji su došli da uživaju u zvucima saksofona, gitare i nestvarnim glasovnim sposobnostima brojnih izvođača. 

Dok su znatiželjni stanovnici Niša, ali i posetioci iz drugih mesta Srbije i šire, pristizali na tvrđavu, Jelina kreativna ekipa pozicionirala je svoj štand kod scene za decu - Jazz for Kids koja svake godine okuplja brojne talentovane glumce, ali i džez izvođače. Posebnu pažnju deci i roditeljima privukle su Jeline animatorke, skrivene pod maskama klovna, Pipi Duge Čarape i Minnie, pa su deca nestrpljivo čekala da dođu na red kako bi se i oni maskirali u željenog junaka face painting tehnikom ili kako bi zajedno bojili, crtali i družil se. Takođe, bilo je poklona za sve, kako starije tako i za najmlađe.
 
Oni koji su bili zainteresovani za dodatne informacije u vezi za ponudom ili akcijama, mogli su ih dobiti na našem štandu od naših saradnika iz prodajnih salona. 
 
Svaka od scena na festivalu bila je ispunjena masom ljudi, jer su različite grupe izvođača pravili nezaboravnu atmosferu. Jeline promoterke su čitavu tvrđavu učinile šarenom, podelivši veliki broj balona, lepeza i drugih promotivnih materijala, a svojom energijom i osmesima ulepšale su kako naš štand, tako i čitav ovaj događaj. 
 
U prilogu se nalaze fotografije ovog događaja na kojim možete videti kako je sve izgledalo u Jelinom kutku ovogodišnjeg Nišvila.