ALEKSANDRA I ZDRAVKO SU NAJ PAR SRBIJE

ALEKSANDRA I ZDRAVKO SU NAJ PAR SRBIJE

Jela je privela kraju još jednu lepu aktivaciju. Tražili smo “Naj par Srbije”, a učesnici su imali zadatak da putem SMS poruke napišu zašto oni zaslužuju da dobiju ovu laskavu titulu.

U periodu od 9. do 24. februara u saradnji sa radiom HIT FM organizovali smo nagradnu aktivaciju u želji da pronađemo “Naj par” kojem ćemo dodeliti novu RIVA kuhinju. Pristigao je veliki broj vaših poruka, a najbolji od vas su pozivani da u programu pročitaju svoje razloge zbog kojih treba da budu proglašeni za najbolje.

U veoma jakoj konkurenciji, među velikim brojem poruka, odabrali smo jednu Aleksandru. Ona i njen verenik Zdravko su nas osvojili svojom skromnošću i svojom emocijom, ali i svojim radom i trudom kako bi uživali u svom domu. Kako je ona navela, njima za sreću ne treba mnogo, ali sigurni smo da će ova nagrada upotpuniti njihov dom i da će oboje uživati u sočnim zalogajima koji će se kuvati u njihovoj novoj RIVA kuhinji.

Poslušajte Aleksandrinu poruku:

 
HTML5 Audio Player

Mi nastavljam sa nagradnim aktivacijama, a trenutno možete da osvojite novu luksuznu Tara kuhinju I koncert Magla benda na radiju S, više o tome pročitajte ovde https://jela.rs/news/kuhinja-da-pevas-i-koncert-magla-benda.html