LUKSUZ KAKAV ZASLUŽUJETE – kolekcija TARA

LUKSUZ KAKAV ZASLUŽUJETE – kolekcija TARA

Za sve vas koji želite da svoj dom opremite u istom stilu, pored kuhinje TARA sada možete svoj životni prostor ispuniti predsobljem, dnevnom i spavaćom sobom ove luksuzne kolekcije.

Iako se kuhinja TARA na tržištu našla pre par meseci, za veoma kratko vreme ova moderna, ali ujedno i rustična linija pokupila je vaše simpatije što nas je navelo da je upotpunimo i ostalim programima. 

Kolekcija TARA proizvedena je od profilisanog 3D medijapana i lakirana je UV lakom u grafit sivoj boji na bazi vode koji joj pruža mat efekat i veću otpornost na fizička oštećenja. Svojim dekorativnim stubićima i lajsnama, obradom na frontovima i masivnim plafonima u drvo-dekoru Pacifik orah ova kolekcija pruža snažan utisak svakom prostoru u kojem se nađe. Detalji koji posebno krase kolekciju su ručice u boji starog zlata, dok je ugodnost pri korišćenju omogućena soft-close mehanizmom koji je prisutan na svim elementima.

Ukoliko želite da ostavite najbolji prvi utisak na svakog ko dolazi u vaš dom onda je predsoblje TARA pravi izbor.

Ako želite da svoje slobodno vreme provodite u toplini doma okruženi prijateljima i porodicom onda će dnevna iz naše nove kolekcije biti vaše omlijeno mesto za okupljanje.

A kada poželite da se odmorite od svakodnevnih obaveza i u da utonete u miran san, onda ćete svoju oazu mira pronaći u TARA spavaćoj sobi.

Posetite neki od naših 160 ovlaščenih salona saradnika i budite prvi koji će svoj dom upotpuniti ovom najluksuznijom kolekcijom naše kompanije.