JOVANOVSKI OD SAD KUVAJU U KUHINJI TARA UZ PESME MAGLA BENDA

JOVANOVSKI OD SAD KUVAJU U KUHINJI TARA UZ PESME MAGLA BENDA

U saradnji sa Radijom S i Magla bendom realizovali smo nagradnu aktivaciju u kojoj smo dodelili kuhinju Tara, ali i nezaboravan koncert za ukućane. 

Ovu modernu kuhinju iz naše najnovije kolekcije, osvojila je Vesna Jovanovski iz Pančeva, koja je na radiju S uspela da prepozna najviše zadatih pesmama i njihovih izvođača za 60 sekundi.  

U dom Jovanovski prvi su stigli Jelini monteri, gde su kao dobri poznavaoci svog posla zadatak odradili sa lakoćom, a potom je u dom stigao i Magla bend koji je bio zadužen za dobru atmosferu. Zbog trenutne situacije sa virusom Covid-9, publiku su predstavljali samo razdragani članovi porodice – Vesna i Gradimir.
 
Kuhinja Tara je svojim dizajnom i praktičnošću ispunila njihov dom i učinila im život lakšim, a prostor lepšim, a s obziom da su u procesu sređivanja svog doma, možemo reći da je nagrada otišla u prave ruke. 
 
Kako je proteklo montiranje kuhinje Tara u domu porodice Jovanovski, a i kakva je atmosfera vladala u Pančevu videćete na priloženim fotografijama.
 
I u narednom periodu nastavljamo sa nagradnim aktivacijama kojima želimo da donesemo radost drugim porodicama, jer zajedno stvaramo lepši dom.