UZ PESMU DO NOVE DNEVNE SOBE TARA

UZ PESMU DO NOVE DNEVNE SOBE TARA

Volimo kad uživate u svojim domovima, volimo kad zavolite prostor u kojem živite i zato smo odlučili da u saradnji sa radijom S nekog od vas obradujemo modernom i luksuznom dnevnom sobom iz kolekcije TARA, ali to nije sve jer pored dnevne sobe u dom dobitnika stiže i Magla benda koji će biti zadužen za dobru atmosferu.

U periodu od 5.7.2021. – 9.7.2021. imali ste priliku da se igrate na radiju S u okviru aktivacije „Dnevna soba da pevaš“ i osvojite ovu sjajnu nagradu, ali najuspešniji od svih takmičara bio je Milan Savić iz Beograda koji je za 60 sekundi uspeo da prepozna i otpeva čak 8 pesama i tako osvoji novu dnevnu sobu Tara.

Znate da smo tražili slušaoce sa odličnim osećajem za muziku, one koji bez problema pamte pesama i vole da zapevaju, a s obzirom da je Milan bio najuspešniji od njih dnevna soba Tara će ukrasiti njego dom u Beogradu. U razgovoru nam je otkrio da nije verovao da može osvojiti nagradu, ali da se njegova supruga Ivana potajno nadala. Milan nam je u šali rekao da voli da peva, ali da ga je teško slušati, ali sigurni smo da će zapevati kad soba stigne na njihovu adresu. Savići su otpočeli renoviranje svog doma, tako da je nagrada stigla baš u pravom trenutku, a ovih dana će naši monteri posetiti njihov dom koji će ukrasiti dnevna soba Tara u beloj boji, a proslavu će upotpuniti koncert Magla benda.