SENZACIJA BOJA I KOSTIMA NA VRNJAČKOM KARNEVALU

SENZACIJA BOJA I KOSTIMA NA VRNJAČKOM KARNEVALU

Vrnjački karneval je manifestacija koja se održava od 2005 godine u Vrnjačkoj Banji. Pored Guče i Egzita ovo je najveća manifestacija u Srbiji i poseduje priznanje Turistički cvet za najbolju turističku manifestaciju.

Ovaj senzacionalni događaj poseti više od 300.000 ljudi, a učesnici dolaze iz različitih delova sveta kao glavni akteri i pokretači vesele i nezaboravne atmosfere pod raznolikim maskama. Ovaj karneval je, da podsetimo, član Federacije Evropskih karnevalskih gradova, a u maju 2011. godine Vrnjačka Banja je imala čast da bude domaćin svim karnevalskim gradovima Evrope.

Ove godine naša kompanija podržala je organizaciju Vrnjačkog karnevala i kao jedan od zvaničnih sponzora ove manifestacije na četvrtom danu Karnevala dodelila je na Velikom dečijem maskenbala vredne nagrade za prva tri mesta:

1. mesto - Dečija sobu Kiki

2. mesto - Kiki radni kutak

3. mesto - Kiki radni sto

Svi zainteresovani biće u prilici da na našem štandu, koji se nalazi na promenadi ,dobiju tačne informacije o ponudi ili postojećim aktuelnim popustima. Takođe, biće i simpatičnih poklona za posetioce, kao i kreativnih radionica za najmlađe, za koje su zadužene stručne animatorke za decu.

Najinteresantniji deo karnevala jeste povorka koja se održava sa različitim tematskim grupama koje su glavna atrakcija: samba plesačice, plesne grupe iz Brazila, vitezovi, musketari, klovnovi, dvorske lude, indijanci… Maskenbal koji prolazi promenadom Vrnjačke Banje je centralni događaj karnevala i okupi najveći broj ljudi. U toku dana organizovane su različite aktivnosti na više lokacija u banji.

Vidimo se na Vrnjačkom karnevalu !